Jest z nami Evil Steak House szczecińska marka, która podbija podniebienia w kolejnych polskich miastach. Uznana restauracja docenia nasze działania i będzie wspierać finansowo nasz klub.
DAWNO, DAWNO TEMU…
Na początku była pizza. Evil pojawił się na mapie kulinarnej w 2013 jako pizzeria Evil Ristorante Italiano w Szczecinie. Nasz romans z włoskim plackiem trwał do 2015 roku. Wtedy w menu zagościł on – STEK WOŁOWY. W 2016 roku krówki przejęły cały lokal i na dobre wyparły inne pozycje z menu, zapewniając Evilowi nagrodę kulinarnego odkrycia roku.
Od tamtej pory grillujemy już w trzech miejscach na mapie Polski – w Szczecinie, Poznaniu i w Gdańsku. To dopiero początek naszej przygody – mamy duże ambicje i razem z waszą pomocą liczymy, że Evil Steak House zagości w całym kraju!
SZEF KUCHNI
Jedzenie jest dla nas formą sztuki – przyrządzamy je tak, jakbyśmy tworzyli dzieło. Korzystamy tylko z najlepszych i wyselekcjonowanych składników. U nas nie ma miejsca na kompromisy – sałatka grecka ma mieć ser feta prosto z Grecji, a mięso ma być tylko najlepszego gatunku – krajowe, świeże i sezonowane przez nas.
Poprzeczkę postawiliśmy sobie wysoko, ale to wszystko z myślą o Was. Evil ma być miejscem, w którym jedzenie jest doznaniem, a kubki smakowe mają być w piekło wzięte
Dlatego kiełbaski chorizo sprowadzamy z Hiszpanii, fetę z Grecji, oliwki z Włoch. Dostawców znamy osobiście i przyjaźnimy się z nimi. Robimy wszystko, abyście zjedli jak najlepiej!
Piotr Timi Piotrowski, Szef Kuchni